Úvod » OCHRANA PROTI ŠKŮDCŮM » Atak- Pěna proti vosám 300 ml


        

Atak- Pěna proti vosám 300 ml

 

Číslo produktu: 002119
Výrobce: AgroBio
Počet ks na paletě / v kartonu: 12
EAN kód: 4027693003794

Atak- Pěna proti vosám zatarasí vosí hnízdo, čímž zabraňuje vosám v odletu. Pěna se rozšiřuje v dutině hnízda a účinná látka vyvíjí účinek stejnoměrně. Pěna působí efektivně díky okamžitě účinkujícím látkám. Po více hodinách se pěna začne rozkládat.
Pěnu aplikujte na vosí hnízda v době, kdy se nachází většina vos v hnízdě, tj. v ranních hodinách nebo při setmění.

Použití:

Při hubení vosích hnízd v různých dutinách nebo škvírách (domů, stromů, aj.) aplikujte pěnu pomocí přiložené trubičky přímo do únikového otvoru vosího hnízda. Je důležité, abyste nastříkali dostatečné množství. Pěna musí zatarasit vosí hnízdo a zabránit vosám v odletu.

Pokud potřebujete zahubit volně visící vosí hnízdo, namiřte trysku ze vzdálenosti 20 cm na vchod vosího hnízda a aplikujte pěnu tak, aby pěna směřovala pokud možno dovnitř hnízda. Poté aplikujte pěnu i na povrch celého hnízda.
Vosy, které jsou uvnitř hnízda nebo vosy, které přilétnou na hnízdo a dotknou se naaplikované pěny okamžitě hynou. Po několika hodinách, kdy je hnízdo již zcela vyhubené, můžete bezpečně odstranit.

Balení: 300 ml

Upozornění: POZOR na vysoké teploty! Při teplotě 25 st. C a vyšší dochází ke snížení účinnosti. Doporučujeme tedy aplikaci v místostech při teplotě max. do 24 st. C.

YTliNDZiY