Úvod » SUBSTRÁTY » FLORIA Substrát na rajčata a papriky 40 l


        

FLORIA Substrát na rajčata a papriky 40 l

OTOČ A SÁZEJ!

 

Číslo produktu: 00823A
Výrobce: AGRO CS
Počet ks na paletě / v kartonu: 72 / 1
EAN kód: 8594005009585

FLORIA Substrát pro rajčata a papriky je ideální pro pěstování všech druhů rajčat, paprik nebo jiné zeleniny přímo v obalu. Svým jedinečným složením vytváří rostlinám dokonalé podmínky pro jejich zdravý růst a bohatý rozvoj kořenů. Je speciální směsí bílé a černé rašeliny, kokosových vláken, bentonitu a obohacen přírodním hnojivem. I když nemáte zahrádku či zahradu, můžete si nyní vykouzlit kousek přírody třeba na balkóně nebo terase. Tento substrát nabízí přímo revoluční způsob, jak si vypěstovat zdravé a chutné plody rajčat a paprik bez použití pěstební nádoby.

  • použití na balkóně či terase pro pěstování přímo v obalu-OTOČ A SÁZEJ!
  • vhodné také pro pěstování v nádobách nebo ve volné půdě
  • obsažená kokosová vlákna-prodlužují životnost substrátu a zajišťují jeho ideální provzdušnění
  • obsažený bentonit–poutá živiny a později je podle aktuální potřeby rostlin uvolňuje. Zvyšuje tak schopnost substrátu přijímat obsažené živiny v maximální míře.

Způsob použití:


1. Pěstování přímo v obalu – OTOČ A SÁZEJ
Umístěte obal na určené místo a otočte ho tak, aby zadní strana byla orientovaná nahoru. Prořízněte řezákem nebo nožem uhlopříčně 2 vyznačené čtverce. V těchto místech odeberte cca 1 hrst substrátu. Do vytvořené prohlubně vysaďte rostlinu, dosypte odebraným substrátem a lehce přimáčkněte. Zalijte a následně udržujte substrát dostatečně vlhký.
2. Pěstování v nádobách
Při výsadbě rostliny do pěstební nádoby nebo květináče nasypte substrát do výšky cca 2/3 a vložte rostlinu. Dosypte substrát a lehce přimáčkněte. Řádně zalijte, aby došlo ke spojení původního balu s novým substrátem.
3. Výsadba na záhonech
Při výsadbě na záhonech udělejte odpovídající jamku, na dno nasypte trochu substrátu, zasaďte rostlinu a kořenový bal obsypte substrátem a přitlačte. Řádně zalijte a během vegetačního období udržujte substrát přiměřeně vlhký.

Balení: 40 l

.

Y2U0ZDA0Nj