Úvod » ZVÝŠENÍ ODOLNOSTI ROSTLIN » Probiotika pro květiny WEIKI 250 ml


        

Probiotika pro květiny WEIKI 250 ml

 

Číslo produktu: WEI003
Výrobce: WEIKI
Hmotnost: 0,1
Balení: 250 ml
Trvanlivost: 18 měsíců
Skladování: 2-25 °C
Vhodné pro: růži, tulipán, pivoňku, hortenzii, klematis, jiřinku, proskurník, sluncovku, lupinu, krásenku, hvozdík, kontryhel, lilii, měsíček, denivku, zvonek, rozrazil a další krasavice z našich zahrad
Benefity: talitě a kvetení, zlepší zdraví obranyschopnost rostlin, zpomalí nástup nemocí, zvládnutí stresu a změn prostředí, dodávají průběžně potřebnou dávku fosforu a draslíku, posilují kořenový systém
Množství zálivky: cca 250 l
EAN kód: 8594199300260

Ke zdravému růstu, hojnému kvetení, odolnosti a pohodě potřebují květiny miliardy užitečných mikroorganismů. Podobně jako my lidé. Jenže prospěšných bakterií je většinou málo. A od toho jsou tady probiotika weiki. Pomocí laktobacilů a dalších užitečných bakterií weiki květiny lépe zakoření, porostou a nasadí více květů. Vy se pokocháte rozkvetlou zahradou nebo balkonem a rostliny budou celkově v lepší kondici. Výsledky uvidíte už po měsíci.

Koktejl probiotických bakterií, který povzbuzuje ke květu a dodává tolik potřebnou sílu a vitalitu.
Bude oddaným přítelem například pro růži, tulipán, pivoňku, hortenzii, klematis, jiřinku, proskurník, sluncovku, lupinu, krásenku, hvozdík, kontryhel, lilii, měsíček, denivku, zvonek, rozrazil a další krasavice z našich zahrad.

Jak weiki pro květiny používat?
Je to úplně jednoduché. Vyndejte lahvičku z tuby, protřepejte a jedno víčko roztoku weiki vlijte do konvice se sedmi litry vody. Zamíchejte a hotovo. Květiny zalijte nebo jim dopřejte probiotickou spršku přímo na listy a květy, nebo dokonce poupata.
Dávkování můžete upravit podle počasí, když je sucho, dáte víc vody, když hodně prší, stačí ředit méně. Zálivku nebo postřik opakujte asi jednou za 10 až 14 dní.

Pro představu: Jedna lahvička probiotik pokryje spotřebu cca 10 m2 květinového záhonu na celou sezonu.
Viditelné výsledky se objeví už po třetí až čtvrté zálivce nebo postřiku. Květiny budou celkově vitálnější a budou více kvést.

MWQ4M