Úvod » DLOUHODOBÁ HNOJIVA - ICL » SIERRAFORM Anti stress 15-00-26 20kg


        

SIERRAFORM Anti stress 15-00-26 20kg

novinka

 

Číslo produktu: 071503
Výrobce: ICL
Hmotnost: 20
Počet ks na paletě / v kartonu: 50 / 1
EAN kód: 8712994007201

Popis:

SierraformGT Anti-Stress 15-0-26+Fe je ideální pro použití jako přípravné hnojivo před obdobím stresu. Polovina obsahu dusíku se uvolňuje pomalu, což minimalizuje výkyvy v růstu. Obsahuje společností ICL Specialty Fertilizers patentované výrobní technologie MU2 a SiLK.

Přídavek železa přispívá k sytějšímu zbarvení trávníku. Vyšší obsah draslíku zvyšuje odolnost rostlin v období zátěže v létě a na podzim. Složení bez fosfátu navíc pozitivně působí proti hromadění fosforu v půdě. Toto hnojivo je zvlášť vhodné k použití na velmi nízké golfové trávníky.

Doba působení

6-8 týdnů

Velikost granulí

0.7-1.4 mm

Průměrná dávka

25 g/m²

Doporučená dávka

20.00 - 30.00 g/m²

Reakce trávníku

7 dní

  • ideální pro použití jako přípravné hnojivo před obdobím zátěže
  • řízené uvolňování dusíku minimalizuje výkyvy v růstu
  • obsah železa podporuje zbarvení
  • vysoký obsah draslíku otužuje trávník
  • výborně se hodí pro období zátěže v létě a na podzim
  • pozitivně působí proti hromadění fosforu v půdě

Aplikujte na suché listy. Pokud během 1 - 2 dní po aplikaci nezaprší, hnojivo zalijte. Závlaha napomáhá lepšímu rozptýlení granulí a na velmi nízko sečených trávnících minimalizuje riziko, že granule posbírá sekačka. Zálivka po aplikaci rovněž omezí viditelnost stop obsluhy. Vyvarujte se použití za mrazu a sucha.

Odložte operace jako vertikutace a/nebo grooming až na 3. den po aplikaci; umožní to řádné rozptýlení granulí. Uvolňování dusíku je výrazně omezeno při teplotách půdy pod 10°C.

Pokud se produkt vysype na chodník, beton apod., ujistěte se, že dojde k okamžitému odstranění, jinak hrozí nežádoucí odbarvení povrchu.

ODMxM