Úvod » TRAVNÍ OSIVA » Barenbrug WATERSAVER 1 Kg


        

Barenbrug WATERSAVER 1 Kg

Směs s nízkou náročností na vodu

 

Číslo produktu: 10023B
Výrobce: Barenbrug
EAN kód: 8718911010286

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Barenbrug WATERSAVER 15 Kg
10005B
Barenbrug WATERSAVER 15 Kg
 
Barenbrug WATERSAVER 5 Kg
10018B
Barenbrug WATERSAVER 5 Kg
 

Směs určená pro reprezentační trávníky veřejné zeleně i trávníky rodinných zahrad, lze jej použít i na sportovních plochách. Tato speciálně vyvinutá směs je vysoce odolná vůči suchu, extrémně hluboko zakořeňuje (až 60 cm), má nižší potřebu závlahy a hnojení. Při prodlouženém intervalu zálivky a menším objemu vody se snižuje riziko rozšíření lipnice roční.

Osiva BARENBRUG doporučujeme našim zákazníkům na základě vlastních zkušeností. Holandská spoločnost BARENBRUG s více jak storoční tradicí  patří k světovým lídrům v oblasti produkce trávních osiv. Dokonalý systém šlechtění,  kontroly a pěstování je zárukou špičkové kvality prodávaných trávních směsí.

Tráva od firmy BARENBRUG zdobí najznámější fotbalová a golfová hřiště na celém světe (Manchester United, AC Miláno, Ajax Amsterdam a i.). BARENBRUG byl výhradním dodavatelem travního osiva pro fotbalové mistrovství světa v Německu v roku 2006.

Travní směs je ošetřena Yellow Jacket® což je patentovaný povlak semene, obsahující přírodní materiál absorbující vodu vyrobený z kukuřičného škrobu. Tento vylepšený povlak pojme až 600násobek své hmotnosti ve vodě. Díky této úpravě je travní směs odolnější vůči přemokření i vysychání a rostlinka lépe a rychleji klíčí.

 

Výsevní dávka: 30 - 35 g/m²

Výška seče: 30 - 40 mm

Složení směsi

  • Druh: Kostřava rákosovitá /  Poměr (%): 40
  • Druh: Kostřava rákosovitá /  Poměr (%): 40
  • Druh: Jílek vytrvalý (angl.) /  Poměr (%): 10
  • Druh: Lipnica lúčna / Poměr (%): 10

 

ZGQ0Mzc0Zm