Úvod » HNOJIVA NA ROSTLINY » Osmocote Exact Protect 8-9M 25Kg 14-8-11+2MgO+TE


        

Osmocote Exact Protect 8-9M 25Kg 14-8-11+2MgO+TE

 

Číslo produktu: 884204
Výrobce: ICL
Počet ks na paletě / v kartonu: 50
EAN kód: 8712994018214

Osmocote Exact Protect 8-9M

Složení: 14-8-11+2MgO+TE

Osmocote Exact Protect je vyvinut pro rostliny citlivé na zasolení půdy nebo pro rostliny hrnkované na podzim a v zimě, v podmínkách střední a severní Evropy. Osmocote Exact Protect je 100 % hnojivo s druhým obalem, kde je uvolňování živin odloženo o 1,5-2 měsíce. Je velmi důležité aplikovat Osmocote Exact Protect ve správném období. V závislosti na podmínkách může být nezbytné lehké přihnojení období léta. Kontaktujte svého poradce pro konktrétní doporučení. Velikost granulí je 2 - 4,5 mm.

Výhody:

  • Optimální dostupnost živin v průběhu sezóny.
  • V prvních měsících po hrnkování (podzim a zima) se neuvolňují žádné živiny – maximálně účinná aplikace hnojiva!
  • Ideální pro rostliny citlivé na zasolení substrátu.
  • Je možná aplikace plné dávky na podzim - přihnojení na jaře již není nutné.
  • Úspora pracovní síly v průběhu obchodně náročné jarní sezóny.
  • Lepší růst díky účinnému a načasovanému uvolňování živin.

Návod k použití:

Správné dávkování je velmi důležité pro optimální výsledky! Lehké dohnojení v období léta může být nezbytné v závislosti na druhu rostlin a pěstebních podmínkách. 

Dlouhodobost Osmocote Exact Protect 8-9M je ovlivněna teplotou. Uvolňování živin je odloženo o 1,5-2 měsíce (v závislosti na teplotě). 
(Doba působení produktu se uvádí při teplotě 21º C)

16°C 21°C 26°C
10-11M 8-9M 6-7M

Skladujte v suchu. Nespotřebované nebo poškozené pytle je nutné pečlivě uzavřít.

Dávkování:

Upozornění

Tyto dávky jsou obecným doporučením a počítají se substráty, které obsahují max. 0,5 kg/m3 základního hnojiva. Pro většinu rostlin není základní hnojení potřeba. Další informace získáte u u svého regionálního manažera společnosti ICL. 

Osmocote Exact Protect 8-9M může být míchán do substrátu nebo aplikován do sázecí jamky. Aplikace do sázecí jamky je doporučená pouze u dobře zakořeněných rostlin. Pro dávkování použijte aplikátor, který nepoškodí obal hnojiva. 

Než provedete změnu dávkování, aplikace či jinou změnu, vyzkoušejte ji nejprve na malém vzorku. Vzhledem k různým podmínkám a nemožnosti ovlivnit vlastní aplikaci, nemůže být společnost ICL SF odpovědná za žádné negativní výsledky.

 

NWM0MTEzOT