Úvod » UMĚLÉ TRÁVNÍKY » Umělý trávník Botanic šíře 4m


        

Umělý trávník Botanic šíře 4m

 

Číslo produktu: 10002T
Výrobce: Lano

Veškeré umělé travní koberce jsou řezány dle požadavku zákazníků a to na míru. Z tohoto důvodu je požadována platba předem a není možné platit na dobírku.

Uvedená cena je za 1m2 cena běžného metru je tedy 1176,- bez DPH.

Pokud Vám délka koberce nevychází na celé metry, napište nám do poznámky k objednávce přesnou délku koberce a my jej necháme zkrátit s přesností na desetiny metru.

Příklad potřebuji délku umělého trávníku 6,8m - objednáte tedy 7m a do poznámky napíšete zkrátit na délku 6,8m. Cena se tedy vypočítá 6,8 ( délka ) x 4 (šířka )  x 294 ( cena za m2) =7996,8,- (výsledná cena bez DPH).

Doprava bývá cca 350,- bez DPH po celé ČR. V případě větších odběrů je doprava řešena individuálně.

Umělé travníky jsou elegantní náhradou za živé travní plochy bez ztráty svěží zelené barvy. Tyto plochy se vyznačují především schopností udržet si přirozený vzhled, dlouhou životností, nízkými provozními náklady, vašeho času a životního prostředí.

Detailní popis

Umělý trávník Botanic je díky své hustotě příjemný na došlap a je tak vhodný pro pokládku na terasy nebo do okolí bazénu. Hustě rozmístěné drenážní otvory zajišťují dokonalý odtok vody a tak se nemůže stát, aby se v trávníku držela voda.

Veškeré technické specifikace které udává výrobce jsou platné pouze při dodržení správného způsobu pokládky a dokonalé přípravy podkladu.

Technické parametry

Hořlavost Efl-s1
Materiál vlákna 70% PE - 30% PP Materiál vlákna
Materiál podkladu Latex s drenáží
Typ krytiny Umělá tráva
Výrobní postup všívaný
Výška vlasu (mm) 35
Výška celkem (mm) 37
Váha vlasu (gr/m2) 890
Váha celkem (gr/m2) 1525

NTNmOTg