Úvod » VÁNOČNÍ ZBOŽÍ » Stojan na vánoční stromek Krinner Green Line Grip S


        

Stojan na vánoční stromek Krinner Green Line Grip S

 

Číslo produktu: DR25
Výrobce: Krinner
Hmotnost: 4 kg
Průměr stojanu: 34 cm
Nádrž na vodu: 3 l
Maximální výška stromu: 2,3 m
Maximální průměr kmene: 11 cm
EAN kód: 4011972941198

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
Stojan na vánoční stromek Krinner Green Line Grip M
DR23
Stojan na vánoční stromek Krinner Green Line Grip M
 

Stojan Krinner Green Line S

Nová řada stojanů na vánoční stromky Green Line Comfort Grip od německé společnosti KRINNER byla vylepšena o nový bezpečnostní pedál. Výrazně větší kontaktní plocha tak zajišťuje optimální držení chodidla nebo boty při sešlápnutí pedálu. Stojany na vánoční stromky řady Green Line Comfort Grip navíc spojují úžasné věci: na jedné straně výrobu šetřící zdroje z recyklovaného plastového odpadu a na druhé straně regionální místo výroby v Dolním Bavorsku. 

Řada KRINNER Green Line se tak odráží od přesvědčení rodinné firmy, že pouze odpovědné zacházení s lidmi a životním prostředím vede k dlouhodobému úspěchu. Za vysokou kvalitou a funkčností výrobků KRINNER Green Line S a M však nestojí jen pečeť kvality "Made in Germany", ale také inovativní technologie, kterými se stojany na vánoční stromky KRINNER vždy vyznačovaly: Všechny stojany na vánoční stromky KRINNER jsou vybaveny osvědčenou originální technologií s jedním ocelovým lanem, která zaručuje rovnoměrný tlak držáku na kmen. Jednoduše umístěte stromek do stojanu, sešlápněte pedál a hotovo! Ať už je stromek tlustý, tenký nebo křivý.

Díky nádobě na vodu s objemem na 3 l vody a ukazatelem množství budete mít vždy přehled o zavlažování stromu, stromek bude déle zelený a čerstvý.

 

Výhody:

✔ NOVINKA: Protiskluzový pedál

✔ Patentovaný bezpečnostní pás

✔ Vyrobeno ze 100% recyklovaného plastového odpadu

✔ Integrovaná nádoba na vodu

✔ Vyrobeno v Bavorsku

Parametry:

Max. Ø kmene 11 cm
Max. výška stromu 2,3 m
Průměr stojanu 34 cm
Nádrž na vodu 3 l

 

Stojany na vánoční stromky řady Green Line Comfort Grip navíc spojují úžasné věci: na jedné straně výrobu šetřící zdroje z recyklovaného plastového odpadu a na druhé straně regionální místo výroby v Dolním Bavorsku. Ta umožňuje upustit od ekologicky škodlivé přepravy těžkých olejů z Dálného východu a zároveň zaručuje výrazně kratší a bezpečnější přepravní trasy, které zlepšují ekologickou bilanci. Místní výroba navíc nabízí mnoha lidem z Evropy jistou práci se spravedlivou mzdou.

 

ZGM1ZW