Úvod » TRUHLÍKY, KVĚTINÁČE » MICROGREENS » Velká farma Microgreens+Regrow - slonová kost s kávovou sedlinou


        

Velká farma Microgreens+Regrow - slonová kost s kávovou sedlinou

 

Číslo produktu: 196029
Výrobce: Plastia
Barva: béžová s kávovou sedlinou
Výška: 7,7 cm
Šířka: 31 cm
Hloubka: 16 cm
Materiál: plast
Samozavlažovací: ne
Závěsné: ne
EAN kód: 8590415018469

Velká farma Microgreens + Regrow

Nejlepší možná kombinace vitamínů a čerstvých natí v jednom balení. Pěstujte microgreens nebo kombinujte s regrow, obě varianty vás jednoduše nadchnou.

ReGrow je novým trend, který se pomalu zabydluje i v českých kuchyních a zprávu nese jednoduchou: nic nevyhazujte, pěstujte! Jedná se o udržitelné pěstování, kdy využíváme přirozenou vlastnost regenerace rostlin, kterou je například obrůstání nových natí, které lze dále využít pro vaření. Nepěstujeme tedy ze semen, ale z odřezků a zbytků zeleniny. Skvěle se pro pěstování formou ReGrow hodí kořenová zelenina: celer, petržel, mrkev, ale i jarní cibulka.

Microgreens jsou malé rostlinky, které obsahují velké množství vitaminů, minerálů a antioxidantů, zejména vitamin C, D, E. Pěstujte je celoročně v domácích podmínkách. Rostlinky vypadají dobře na talíři, jejich chuť se podobá dospělých rostlin. Pro pěstování microgreens stačí semínka, gel nebo perlan a za 6 dní se připravte na sklizeň. Ochutnejte jetel, rukolu, červené zelí, řeřichu, ředkvičku, brokolici, kedlubnu, hořčice ad.

Materiál:
produkt je vyroben z materiálu vhodného pro styk s potravinamia s BPA FREE

Set obsahuje 1x Hydrogel a 1x Perlan

NzcyNzA1Y2